Marenkikuva - Suomi 100 kuvio - marenkikuva marenkikeksiin tai pavlovakakkuun Näytä suurempana

Marenkikuva - Suomi 100 kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen

Uusi tuote

Marenkikuva - Suomi 100 kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen. Syötävät marenkikuvat helposti ja nopeasti! Toimitusaika 0-2 päivää.

Ohjeet marenkikekseihin saat klikkaamalla tästä

Tiedot

LISÄTIETOJA

1) Valitse kuva tietokoneeltasi ja ODOTA että se on lataantunut tilaukseen (ikoni tai esikatselukuva tulee näkyviin) 2) Jos haluat kuvaan tekstin, kirjoita se lisätietoja kenttään ja TALLENNA tiedot ennen ostoskoriin lisäämistä, muuten tiedot eivät tule tilaukseen!

Lisätietoja

loader

* vaaditut kentät

13,95 € Veroton

0.09 kg
Toimitusaika: 0-3 päivää

  • Marenkikuva/suklaasiirtokuva (ei syötävä paperi!)

Tiedot

Marenkikuva - Suomi 100 kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen. Marenkikuva toimitetaan 1-2 arkipäivässä. Yleensä marenkikuva on perillä seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Ohjeet marenkikeksien tekoon löydät klikkaamalla tästä

Korkealaatuinen syötävä marenkikuva. KOOT: A3 ja A4.

GluteenitonGMO Vapaa

Toimitusaika: 
1-2 arkipäivää (vkl ei lasketa työpäiväksi)

Ainesosat:

Marenkikuva:

Maissitärkkelys, kaakaovoi, sokeri, glukoosisiirappi, bambukuitu, emulgointiaine E322 (lestiini), E457 (Rasvahappojen polyglyseroliesterit), aromi.

Värit:
Vesi, Propyleeniglykoli E1520, Glyseroli E422, E330 Happamuudensäätöaina (Sitruunahappo). Värit: E151*, E110*, E104, E102, E122*, E133 (* voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon)

Pakkauksessa valolta suojattuna, marenkikuva säilyy noin 1-2 vuotta. Tarkista päivämäärä pakkauksesta! Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia sekä GMO vapaita. Tuotteet (vanilja-, sokeri- ja vohvelipaperi) eivät sisällä jäämiä allergisoivista aineksista. Soveltuu myös kasvissyöjän ruokavalioon. Marenkikuva sisältää kaakaovoita

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

15 muuta tuotetta samassa kategoriassa: