• Marenkikuva - Lähetä oma kuva marenkikuvaksi
  • Marenkikuva - Lähetä oma kuva marenkikuvaksi

  Marenkikuva - Lähetä oma kuva marenkikuvaksi

  15,90 €
  Inkl. moms *

  Marenkikuva omasta kuvasta tai valokuvasta. Lähetä meille haluamasi kuva(t) ja teemme siitä syötäviä marenkikuvia. Muista painaa "Tallenna" -nappia kun olet syöttänyt lisätiedot (toivotun tekstin tms.) jotta ne tulevat tilaukseen! Kuvien lähetäminen onnistuu helposti lomakkeella Syötävät marenkikuvat helposti ja nopeasti!

  Produktanpassning

  Glöm inte att spara din anpassning innan du lägger produkten i kundvagnen
  • max 250 tecken
  • Ingen vald fil .png .jpg .gif
  Papperstyp
  STORLEK
  FORM
  BELOPP
  Kvantitet
  Saatavilla (+50 kpl)

    Tietoturva

  Kakkupaperi.fi käyttää turvallista ja suojattua SSL -yhteyttä

   

  Toimitusehdot

  Marenkikuva omasta kuvasta. Voit lähettää tilauksen mukana meille minkä tahansa kuvan tulostettavaksi. Marenkikuva-arkkia voi käyttää myös temperoituun suklaaseen. Kaada temperoitua suklaata arkille ja kuva siirtyy suklaaseen. Marenkikuva toimitetaan 1-2 arkipäivässä. Yleensä marenkikuva on perillä seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Valokuvan muffinssikuvaan voit lähettää meille postitise jolloin toimitamme kuvan takaisin valmiin muffinssikuvien kanssa. Syötävä muffinssikuva on hieno tapa yllättää ystävä tai läheinen ja sopii hyvin lasten juhliin!

  Katso tästä marenkikuviin: Katso ohje kuinka teet marenkikeksejä kuvalla tästä

   KOOT: A3 ja A4

  GluteenitonGMO Vapaa

  Ainesosat:

  Marenkikuva:

  Maissitärkkelys, kaakaovoi, sokeri, glukoosisiirappi, bambukuitu, emulgointiaine E322 (lestiini), E457 (Rasvahappojen polyglyseroliesterit), aromi.

  Värit:
  Vesi, Propyleeniglykoli E1520, Glyseroli E422, E330 Happamuudensäätöaina (Sitruunahappo). Värit: E151*, E110*, E104, E102, E122*, E133 (* voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon)

  Pakkauksessa valolta suojattuna, marenkikuva säilyy noin 1-2 vuotta. Tarkista päivämäärä pakkauksesta! Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia sekä GMO vapaita. Tuotteet (vanilja-, sokeri- ja vohvelipaperi) eivät sisällä jäämiä allergisoivista aineksist. Soveltuu myös kasvissyöjän ruokavalioon. Marenkikuva sisältää kaakaovoita

  OMAMAR001