Syötävä kakkukuva kakkuun omasta kuvasta.
  • Syötävä kakkukuva kakkuun omasta kuvasta.

Kakkukuva omasta kuvasta

9,90 €
Sisältää alv:n *

Tuetut tiedostotyypit ovat PDF, JPG, GIF ja PNG formaatit. Pystymme käsittelemään useita tiedostotyyppejä mutta laadun varmistamiseksi kaikkia ei tueta. Tarvittaessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.  Mikäli et ole liittänyt kuvaa tuotteeseen, et voi lisätä sitä ostoskoriin

Syötävä kakkukuva kakkuun omasta kuvasta tai valokuvasta. Lähetä meille haluamasi kuva(t) ja teemme siitä syötävän kuvan kakkuun. Muista painaa "TALLENNA MUKAUTTAMINEN" -nappia kun olet syöttänyt lisätiedot (toivotun tekstin tms.) ja/tai liittänyt kuvan jotta ne tulevat tilaukseen!  

Tuotteen räätälöinti (lisätiedot, teksti, kuva)

Kun olet lisännyt kuvan ja lisätiedot muista painaa "Tallenna mukauttaminen" -nappia jotta tiedot ja kuva tulevat tilaukseen!
  • Enintään 250 merkkiä
  • Ei valittua tiedostoa Sallitut tiedostotyypit: .PDF .PNG .JPG .GIF ( Tarvittaessa muuta tiedosto tuettuun muotoon )
Paperityyppi
KOKO
MUOTO
Määrä
Saatavilla (+50 kpl)

  Tietoturva

Kakkupaperi.fi käyttää turvallista ja suojattua SSL -yhteyttä

 

Toimitusehdot

Suosittelemme vaniljapaperia KAIKKIIN makeisiin kakkuihin. Vohvelipaperia suosittelemme VAIN suolaisiin kakkuihin! Sokeripaperi käy myös kakkuihin sekä leivoksiin.

Kakkukuva omasta kuvasta kakkuun. Voit lähettää tilauksen mukana meille minkä tahansa kuvan tulostettavaksi tai valokuvan postitse. Kuva kakkuun toimitetaan 1-2 arkipäivässä. Yleensä kakkukuva on perillä seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Valokuvan kakkukuvaksi voit lähettää meille postitise jolloin toimitamme kuvan takaisin valmiin kakkukuvan kanssa. Syötävä kakkukuva on hieno tapa yllättää ystävä tai läheinen.

Korkealaatuinen syötävä kakkukuva. KOOT: A3, A4 ja A5, A6. Valitse haluamasi syötävä paperi  Kakkukuvamme ovat LAKTOOSITTOMIA, GLUTEENITTOMIA ja ALLERGEENIVAPAITA (pois lukien suklaasiirtokuva).

Syötävä kakkukuva omasta kuvasta, kuva kakkuun omasta kuvastaMielikuvitus on rajana, kuva kakkuun mistä tahansa kuvasta!Kuva kakkuun nopeasti omasta kuvasta tai valokuvasta!Syötävä kakkukuva on persoonallinen tapa yllättää päivänsankari!

GluteenitonGMO Vapaa

OMAK001
965 Tuotteet

Lisätiedot

Kakkukuva
Lähetä meille kuva josta haluat kakkukuvan