JOHDANTO

Kakkupaperi.fi tarjoaa palveluita myös yrityksille. Asiakkaamme ovat tunnettuja Suomalaisia leipomoita, pitopalveluita, ravintoloita, leivontabloggareita, sekä toiminimileipureita jotka ovat valinneet meidät kakkukuvatoimittajakseen. Toimimme maailmanlaajuisesti Amazon -verkkokaupassamme, kotimaassa toimintamme ja palvelumme kattavat koko maan aina pohjoisimpia alueita myöden. Kakkukuvillamme on juhlittu revontulien räiskyessä pohjoisimmissa kohteissa erilaisissa yritystilaisuuksissa ja juhlatapahtumissa. 

MIKSI?

Erikoisvalttimme on edullinen hinnoittelu kuitenkaan nopeudesta ja huippulaadusta tinkimättä. Tuotteemme ja palvelumme tuovat lisäarvoa yrityksellesi sekä selvää säästöä kun voit keskittyä omaan toimintaasi ja jättää kakkuvien graafisen toteutuksen, tuotannon sekä siihen liittyvän ylläpidon ja huollon meidän huoleksemme.

Asiakkaan palaute:

 Tulostimme itse vuosikausia kakkukuvia, tulostuksessa oli jatkuvasti taistelua laitteiden ja materiaalien kanssa. Siirtymällä Kakkupaperi.fi asiakkaaksi toimintamme on kasvanut ja tehostunut koska kakkuvat ja koristeet ei enää sido henkilöitä hoitamaan laitteistoa ja opettelemaan graafista käsittelyä. 

JA VIELÄ LISÄKSI...

Tulemalla yritysasiakkaaksemme saat joustavat ja nopeat toimitukset sekä kilpailukykyiset hinnat. Tilaukset voi myös noutaa meiltä vaikkapa heti tilauksen tehtyäsi ja tarvittaessa meillä on kattavat sopimukset eri logistiikkatoimitsijoiden kanssa  joiden avulla saamme tilaukset huippunopeasti perille vaikkapa heti samana päivänä. Asiakkaanamme sinulla on myös käytössäsi yli 100.000 lisenssikuvaamme ja voimme tarjota graafisen ilmeen aina sopivaan teemaan, juhlaan tai ajankohtaan.

VAI KIINNOSTAISIKO JÄLLEENMYYNTI?

Jälleenmyyjänä sinulla on käytössäsi Suomen suurin saatavilla oleva kakkukuvavalikoima sekä Kakkupaperi.fi - Kakkukuva omasta kuvasta -tuote jolla asiakkaasi voivat teetättää kakkukuvan omasta kuvasta olemalla suoraan yhteydessä teihin. Kotimaisesta tarjonnasta meillä on lisenssikuvia mm. Moomin Characters™ , Ti-Ti Nalle, Pikku Kakkonen sekä paljon muuta. Tuotantomme työskentelee kokoajan ahkerasti jotta valikoima laajenee kokoajan.

OTA YHTEYTTÄ 

Saat lisätietoja yritysasiakkuudesta ottamalla yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai soita meille 09 3158 2267 (10:00 - 16:00)