Kaikki tilaukset lähetetään samana arkipäivänä mikäli tilaus on tehty ennen 16:00.

HUOMAA että et voi valita Klarna tai PayPal maksutapaa sellaisille toimitustavoille joissa ei ole seurantatietoja.

DHL Express paketti toimitetaan seuraavana arkipäivänä. DHL sopii toimituksesta eli toimitusta ei tarvitse erikseen odotella vaan se toimitetaan toiveiden mukaisesti. Kaukokohteisiin toimitusaika on 2. arkipäivää. Lähetyksessä on seurantatiedot.

UPS paketti toimitetaan suoraan toimipisteeseen. Toimitusaika on 1-2 arkipäivää, pääsääntöisesti paketti on perillä seuraavana päivänä mutta kaukokohteisiin saattaa mennä 2 työpäivää.

Bring -pikatoimitus tuodaan samana päivänä jos tilaus on tehty ennen 11:55. Tämä toimitusvaihtoehto on näkyvissä postinumeron perusteella ja on saatavailla vain tietyillä alueilla.

Matkahuolto XSS -paketti  toimitetaan Matkahuollon toimi- tai asiamiespisteeseen noudettavaksi 1-2 arkipäivässä. Isoimmissa kaupungeissa lähetykset jaetaan myös lauantaisin. Lähetyksessä on seurantatiedot.

Postipaketti toimitetaan 1-2 arkipäivässä lähimpään pakettiautomaattiin noudettavaksi.

09 Aamujakelu toimitetaan seuraavaksi arkiaamuksi 09:00 mennessä. Tarkista tämän palvelun saatavuus postinumeroosi Postin verkkosivulta https://www.posti.fi/fi/toimitusaikakysely  Lähetyksessä on seurantatiedot

Kakkupaperi.fi - Express toimitus PK-Seutu, toimitamme itse tilauksia PK-seudulla. Alue on rajattu postinumerolla ja toimituksemme on näkyvillä jos se on toiminta-alueellamme. Tilaukset toimitetaan 22:00 mennessä postilaatikkoon samana päivänä tilauksesta.

NOUTO  - Valmiiksi maksetun tilauksen voi noutaa Vantaan toimipisteestämme (Tammiston kauppatie 9) MA - PE 10:00 - 18:00 ja LA 11:00 - 16:00 välisenä aikana myymälästämme. Saat sähköpostina ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa. Mikäli maksat tilauksen noudettaessa, huomaa että maksutapana käy vain maksukortit (Ei AMEX ja Diners)! Emme ota vastaan käteistä. 

LÄHILOKERO - Voimme toimittaa tilauksen myös Vantaan Tammiston Citymarketin Smartship pakettiautomaattiin. Voit noutaa tilauksesi Tammiston Citymarketista 24h silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. Tilaus tulee noutaa 2 päivän kuluessa jonka jälkeen tilaus palautuu myymäläämme josta sen voi noutaa arkisin 10:00 - 18:00 ja lauantaina 11:00 - 16:00. Seurantatiedot saatavilla. Palvelun hinta on 3.50 EUR.

HUOMIO!

Kakkupaperi.fi EI VASTAA lähetysten kuljetuksesta johtuvista viivästyksistä, erikseen valitusta maksullisesta toimitustavasta hyvitetään korkeintan toimitusmaksu. Suosittelemme tekemään tilauksen ajoissa. Postilla on ajoittain ongelmia jakelussa ja Postin vikatiedotteista voi seurata mahdollisia toimitusongelmia. Sivustolta saa myös tietoa Postin muutoksista ja jakelukäytännöistä. Kuljetuksessa vaurioituneista tuotteista tarvitsemme ehdottomasti valokuvat jotta vahingosta voidaan hakea korvaus postilta.