TOIMITUSAIKA

Kaikki tilaukset lähetetään samana arkipäivänä mikäli tilaus on tehty ennen 16:00.

16.03.2020 TOIMITUKSET TOIMIVAT NORMAALISTI MYÖS POIKKEUSTILAN AIKANA.

DHL Express paketti toimitetaan seuraavana arkipäivänä. DHL sopii toimituksesta eli toimitusta ei tarvitse erikseen odotella vaan se toimitetaan toiveiden mukaisesti. Kaukokohteisiin toimitusaika on 2. arkipäivää. Lähetyksessä on seurantatiedot.

Matkahuolto XSS -paketti  toimitetaan Matkahuollon toimi- tai asiamiespisteeseen noudettavaksi 1-2 arkipäivässä. Isoimmissa kaupungeissa lähetykset jaetaan myös lauantaisin. Lähetyksessä on seurantatiedot.

Postipaketti toimitetaan 1-2 arkipäivässä lähimpään pakettiautomaattiin noudettavaksi.

09 Aamujakelu toimitetaan seuraavaksi arkiaamuksi 09:00 mennessä. Tarkista tämän palvelun saatavuus postinumeroosi Postin verkkosivulta https://www.posti.fi/fi/toimitusaikakysely  Lähetyksessä on seurantatiedot

Lähetämme ilmaiseksi 1. Priority  ja 2. Economy kirjeet.  Toimitustavan voi itse valita tilauksen loppuvaiheessa. Oletuksena lähetämme kaikki kirjeet 2. Economy (ei kiireellinen) kirjeenä joten jos tarvitset tilauksen nopeammin, vaihda toimitustapa nopeampaan vaihtoehtoon.

1. lk Priority kirje, toimitusaika on 3-5 arkipäivää (viitteellinen toimitusaika), jaetaan postilaatikkoon, ei seurantatietoja. Jaetaan pääsääntöisesti 2. arkipäivänä. 

2. lk Economy kirje, 5-7 arkipäivää (viitteellinen toimitusaika) , jaetaan postilaatikkoon, ei seurantatietoja. Jaetaan pääsääntöisesti 4. arkipäivänä.

Posti PIKAKIRJE POISTETTU TOISTAISEKSI VALIKOIMASTA.  (jaetaan Postin kirjejakelun mukana seuraavaana arkipäivänä tilauksesta jos tilaus on tehty arkipäivänä ennen klo 16:00. Seurantatiedot saatavilla.)

NOUTO  - Valmiiksi maksetun tilauksen voi noutaa Vantaan toimipisteestämme (Pakkalankuja 6) 08:00 - 16:00 välisenä aikana vastaanotostamme. Saat sähköpostina ilmoituksen kun tilaus on noudettavissa. Mikäli maksat tilauksen noudettaessa, huomaa että maksutapana käy vain maksukortit (Ei AMEX ja Diners)! Emme ota vastaan käteistä. 

LÄHILOKERO - Voimme toimittaa tilauksen myös Vantaan Jumbon tai Tammiston Citymarketin Smartship pakettiautomaattiin. Voit noutaa tilauksesi Jumbon aukioloaikana 07:00 - 24:00 tai Tammiston Citymarketista 24h silloin kuin itsellesi parhaiten sopii. Tilaus tulee noutaa 2 päivän kuluessa jonka jälkeen tilaus palautuu toimipisteeseemme josta sen voi noutaa 08:00 - 16:00. Seurantatiedot saatavilla. Palvelun hinta on 3.50 EUR.

HUOMIO!

Kakkupaperi.fi EI VASTAA lähetysten kuljetuksesta johtuvista viivästyksistä, erikseen valitusta maksullisesta toimitustavasta hyvitetään korkeintan toimitusmaksu. Suosittelemme tekemään tilauksen ajoissa. Postilla on ajoittain ongelmia jakelussa ja Postin vikatiedotteista voi seurata mahdollisia toimitusongelmia. Sivustolta saa myös tietoa Postin jatkuvasti muuttuvasta jakelukäytännöstä. Kuljetuksessa vaurioituneista tuotteista tarvitsemme ehdottomasti valokuvat jotta vahingosta voidaan hakea korvaus postilta.