USEIN KYSYTYT KYSYMYKSETUKK - Usein kysytyt kysymykset kakkukuvista

K: Miksi valita kakkupaperi.fi kakkukuva?

V: Meillä kuvan tekee graafikko joka hallitsee monimutkaiset kuvankäsittelytekniikat ja näin takaamme parhaan lopputuloksen. Kakkukuvia myy myös useat juhlapalvelut sekä muut liikkeet oman toimen ohella, meidän laatuvaatimuksemme tuotteesta on huomattavasti korkeammalla. Lisäksi pystymme tarjoamaan kakkukuvan sinulle edullisimpaan hintaan! Kirjepostitus Priority tai Economy kirjeenä on ilmainen. Lisäksi meillä on käytössä useita kuljetusliikkeitä joilla saamme tilauksen nopeasti perille!

Monet tunnetut leipomot, ravintolat, makeisvalmistajat, julkisuuden henkilöt ja konditoriat ovatkin valinneet meidät kakkukuvatoimittajakseen jotta voivat keskittyä itse parhaiten omaan osaamiseensa. Toimitusaikamme on nopea ja hinnoittelu selkeä.  Laitteistomme ovat huippulaadukkaat ja siten pystymme takaamaan studiolaatuisen terävän tulostusjäljen. Myöskään kuvan koko ei ole rajoite, jos haluat jalkapallokentän kokoisen kakkukuvan, me teemme sen sinulle!

Meillä on myös joustava palvelu joka ei ole sidottu aukioloaikoihin tai juhlapyhiin vaan olemme tarvittaessa aina valmiina!

K: Miksi en voi valita 1. luokan PRIORITY tai 2. luokan ECONOMY kirjettä?

V: Jos valitset maksutavaksi Klarnan tai PayPalin, voit käyttää vain sellaisia lähetystapoja joissa on seurantatunnus. Näiden maksutapojen palveluehdoissa vaaditaan että tuotteet lähetetään seurantatunnuksella jotta ongelma voidaan selvittää mahdollisessa ongelmatilanteessa.

K: Minkä lähetystavan valitsen?

V: Tarjoamme useita eri lähetystapoja jotta kakkukuva saadaan nopeasti ja turvallisesti perille. Pääsääntöisesti 1.lk kirje ( toimitusaika 5-7 arkipäivää) normaalissa kirjekuoressa menee perille ehjänä ja nopeasti. Talvipakkasilla jos alueellasi on pakkasta, suosittelemme valitsemaan postituksen pahvilaatikossa tai kartonkikuoressa. Jäätyminen ei pilaa kakkukuvaa mutta jäätyneenä sitä pitää käsitellä varovaisesti jotta kuva ei halkea. Jos kuva halkeaa, haljenneet palat voi yhdistää kakun päälle  ja saumakohta katoaa kun kuva sulautuu kakkuun. Jos tarvitset kakkukuvan seuraavaksi arkipäiväksi, kannattaa valita postipaketti tai pikakirje. Lähetystapa kannattaa valita oman tarpeensa mukaan.

K: Kuinka laitan kakkukuvan kakun päälle?

V: Ohje kuvan käsittelystä löytyy tästä: Kakkukuvan käsittelyohje » 

K: Mikä on tilauksen toimitusaika?

V: Valmistamme kaikki tilaukset n. 0-2 tuntia tilauksesta ja lähetämme tilaukset joka päivä klo: 16:00. Toimitusaika riippuu valitusta toimitustavasta. 

K: Saanko kakkukuvastani pyöreän ja mikä on kuvan halkaisija?

V: Kaikista kuvista saa helposti pyöreän monella eri tavalla, me teemme sen veloituksetta kaikista kuvista. Muistathan että kun kun kuvasta tehdään pyöreä, saattaa joitain kuvan reunalla olevia asioita leikkautua pois! Meiltä saat kakkukuvat sen muotoisena kuin haluat, eli kuva voi olla tähden, banaanin, pyöreä tai minkä vain muotoinen!  HUOMIO!  Pyöreässä kuvassa halkaisija on A5-A3 koon pienin sivu. Eli A5 paperissa maksimi halkaisija on n.14.8cm ja  A4 paperissa maksimi halkaisija on n. 21cm, A3 paperissa maksimi halkaisija on n. 29.7cm. Epäselvissä tilanteissa graafikkomme on yhteydessä asiakkaaseen jotta saadaan paras lopputulos.

K: Kakkukuvassani on raitoja

V: Joskus harvoin tulostuksessa syntyy raitoja jos lähdekuva on huonolaatuinen tai ilmasto-olosuhteet vaihtelevat kuten mm. ukonilma tai talvella lämmitys, teemme parhaamme jotta raitoja ei syntyisi mutta aina se ei ole mahdollista. Jos kuva on pahasti raitainen, teemme sen uudelleen mikäli sillä saadaan raidat pois.

K: En löytänyt katalogistanne haluamaani kuvaa, onko teillä varastossa kuvia?

V: Katalogiimme lisätään kokoajan uusia kuvia, jos et löydä katalogistamme sopivaa kuvaa, voit aina lähettää meille haluamasi kuvan tulostettavaksi. 

K: Kakkukuvani parasta ennen päiväys meni, voinko käyttää kakkukuvan?

V: Parasta ennen päiväys on vain viitteellinen ja kyse ei ole viimeisestä käyttöpäivästä. Parasta ennen päiväyksen jälkeen kuva on käyttökelpoinen. Olemme testanneet myös 3-4 vuotta vanhoja kakkukuvia ja pussissa säilyettynä ominaisuudet ovat hyvin säilyneet.

K: K-18 Kategoriassa ei ole kuvia ?

V: Sivustomme on tarkoitettu kaiken ikäisille joten emme laita K-18 materiaalia sivuillemme, meille voi lähettää ja meille on lähetettykin rohkeampaakin materiaalia tulostettavaksi. Kaikki tilaukset käsitellään luottamuksellisesti ja järjestelmä poistaa lähetetyt kuvat automaattisesti 2 viikon kuluttua tilauksesta. 

K: Kuinka kauan kakkukuva säilyy?

V: Kakkukuva säilyy tiiviiseen pussiin pakattuna ja auringolta suojattuna  1 - 2  vuotta siitä kun se on lähetetty. Tarkista parasta ennen päiväys kakkukuvan pussissa olevasta etiketistä. Muista myös tarkistaa pussi kun tuote saapuu ja varmista että pussi on ehjä ja hyvin suljettu. Jos pussi on auki tai siellä on paljon ilmaa, kuva saattaa kuivua. Kuivuneen kuvan voi myös käyttää mutta sitä pitää käsitellä varoen jotta se ei halkea.

K: En saanut sähköpostia kun tilasin ja maksoin kuvan.

V: Joskus roskapostisuodatin tai virheellisesti syötetty sähköpostiosoite aiheuttaa tilanteen ettei tilausvahvistus tai maksutiedot tule perille, jos et saa viimeistään 5 minuutin kuluttua tilauksesta vahvistusta sähköpostiisi, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeemme kautta tai kirjoittamalla postia asiakaspalvelu(at)kakkupaperi.fi

K: Minulla on valokuva mutta en saa skannattua sitä, miten saan kuvani tulostettavaksi?

V: Voit lähettää meille valokuvan tulostettavaksi normaalilla postilla, me skannaamme valokuvan ja tulostamme siitä kakkukuvan. Lähetetty valokuva postitetaan takaisin kakkukuvan kanssa. Myös kännykällä voi ottaa valokuvan kuvasta mutta kannattaa ottaa se siten ettei valokuvaan tule heijastuksia. Olemme tulostaneet monia todella hienoja valokuvasta otettuja kuvia.  Kuvan voi lähettää: Kakkupaperi.fi Pakkalankuja 6 01510 VANTAA

K: Sopiiko kakkukuva juustokakkuun?

V: Sopii, voit laittaa vaniljapaperin myös juustokakkuun. Jos kakun pinta on todella kuiva, voit kostuttaa paperia takaa hieman (varovasti ettei kuvapuolelle mene nestettä). Sen jälkeen jääkaapisssa noin 2 tuntia niin kuva pehmenee helposti leikattavaksi. Muita papereita kuin vaniljapaperi ei suositella juustokakkuun koska ne eivät kestä kosteutta kuten vaniljapaperi.

Päivitetty 13.04.2021