F: Varför välja kakkupaperi.fi tårta?

S: Vi har en bild gjord av en riktig grafiker som behärskar komplexa bildbehandlingstekniker och därmed garanterar vi det bästa resultatet. Tårtbilder säljs också av flera festtjänster och andra butiker utöver vårt eget arbete, våra kvalitetskrav på produkten är betydligt högre. Dessutom kan vi erbjuda dig en tårtabild till lägsta pris! E-post som prioritets- eller ekonomibrev är gratis.

 

Faktum är att många välkända bagerier, restauranger, konditorier, kändisar och konditorier har valt oss som sin tårtabildleverantör så att de bäst kan fokusera på sin egen expertis. Vår leveranstid är snabb och prissättningen är tydlig. Vår utrustning är av högsta kvalitet och därmed kan vi garantera ett skarpt tryck i studiokvalitet. Bildens storlek är inte heller en gräns, om du vill ha en tårtbild på storleken på en fotbollsplan kommer vi att göra det åt dig!

 

Vi har också en flexibel tjänst som inte är knuten till öppettider eller helgdagar men vi är alltid redo när det behövs!

 

F: Varför kan jag inte välja en första klass PRIORITY eller 2: a klass EKONOMIbokstav?

S: Om du väljer Klarna eller PayPal som betalningsmetod kan du bara använda fraktmetoder som har ett spårnings-ID. Användarvillkoren för dessa betalningsmetoder kräver att produkterna levereras med en spårningskod för att lösa problemet i händelse av problem.

 

F: Vilken fraktmetod väljer jag?

S: Vi erbjuder flera olika leveransmetoder för att få tårtabilden snabbt och säkert. Som regel kommer ett första klassbrev (leveranstid 3-5 arbetsdagar) i ett normalt kuvert att intakt och snabbt. Om frost i ditt område är över -5 grader under vinterfrost rekommenderar vi att du skickar utskick i en kartong eller ett pappkuvert. Frysning förstör inte tårtabilden, men när den är fryst måste den hanteras med försiktighet så att bilden inte spricker. Om bilden spricker kan de spruckna bitarna förenas över kakan och sömmen försvinner när bilden smälter in i kakan. Om du behöver en tårtavbild nästa arbetsdag kanske du vill välja en paketpost eller expresspost. Du ska välja fraktmetod enligt dina behov.

 

F: Hur lägger jag en tårtbild på en tårta?

 

S: Instruktioner för bearbetning av bilden finns här: Instruktioner för bearbetning av tårtabilden »

 

F: Vad är beställningens leveranstid?

S: Vi förbereder alla beställningar på cirka 0-2 timmar från beställningen och skickar beställningarna varje dag kl: 16:00. Leveranstid beror på vald leveransmetod.

 

F: Kan jag få en rund bild av min kaka och vad är bildens diameter?

S: Alla bilder kan enkelt rundas av på många olika sätt, vi gör det gratis för alla bilder. Kom ihåg att när du gör en bildrunda kan vissa saker på kanten av bilden klippas av! Från oss kan du få tårtabilder i den form du vill ha, dvs. bilden kan vara stjärna, banan, rund eller vilken form som helst! UPPMÄRKSAMHET! I den runda figuren är diametern den minsta sidan av A5-A3-storleken. Det vill säga i A5-papper är den maximala diametern cirka 14,8 cm och i A4-papper är den maximala diametern cirka 21 cm, i A3-papper är den maximala diametern cirka 29,7 cm. Vid tveksamhet är vår grafiska formgivare i kontakt med kunden för att få bästa resultat.

 

F: Det finns ränder i min tårta

S: Ibland skrivs ränder sällan ut om källbilden är av dålig kvalitet eller klimatförhållandena varierar, t.ex. åska eller vinteruppvärmning, vi gör vårt bästa för att undvika strimmor men det är inte alltid möjligt. Om bilden är dåligt randig kommer vi att göra det igen om den tar bort ränderna.

 

F: Jag hittade inte den bild jag ville ha i din katalog, har du några bilder i lager?

S: Det finns några bilder i vår katalog och fler kommer att läggas till då och då, om du inte hittar en lämplig bild i vår katalog kan du alltid skicka oss den bild du vill skriva ut.

 

F: K-18 Det finns inga bilder i den här kategorin?

A: Vår webbplats är för alla åldrar så vi lägger inte K-18-material på vår webbplats, du kan skicka oss och vi har fått ännu djärvare material att skriva ut. Alla beställningar behandlas konfidentiellt och uppladdade bilder raderas automatiskt två veckor efter beställning.

 

F: Hur länge håller tårtabilden?

S: Tårtbilden förblir förpackad i en förseglad påse och skyddad från solen i 1 till 2 år efter att den har skickats. Kontrollera det bästa före datumet på etiketten i kakans bildpåse. Kontrollera också påsen när produkten anländer och se till att påsen är intakt och väl förseglad. Om påsen är öppen eller det finns mycket luft kan bilden torka ut. Den torkade bilden kan också användas men bör hanteras med försiktighet för att förhindra sprickbildning.

 

F: Jag fick inte ett mejl när jag beställde och betalade för bilden.

S: Ibland kommer ett skräppostfilter eller en felaktigt angiven e-postadress att orderbekräftelsen eller betalningsinformationen inte kommer att tas emot, om du inte får ett bekräftelsemeddelande inom 5 minuter efter beställningen, kontakta oss via vårt kontaktformulär eller genom att skriva till kundtjanst (på) kakkupaperi.fi

 

F: Jag har ett foto men jag kan inte skanna det. Hur får jag ut mitt foto?

S: Du kan skicka ett foto för att skriva ut i vanlig post, vi skannar fotot och skriver ut en tårtbild av det. Det skickade fotot skickas tillbaka med tårtabilden. Du kan också ta ett foto av en bild med en mobiltelefon, men du bör ta den så att det inte finns några reflektioner i fotot. Vi har skrivit ut många riktigt fina bilder som tagits från fotot. Bilden kan skickas till: Kakkupaperi.fi Pakkalankuja 6 01510 VANTAA

 

F: Passar tårtbilden på ostkakan?

S: Okej, du kan också lägga vaniljpapper i ostkakan. Om kakans yta är riktigt torr kan du dämpa papperets baksida något (var försiktig så att du inte får vätska på sidan). Kyl sedan i cirka 2 timmar så att bilden mjuknar för att enkelt beskära. Andra papper än vaniljpapper rekommenderas inte för ostkaka eftersom de inte tål fukt som vaniljpapper.