REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste ja EU GDPR mukainen tietosuojalausunto.

REKISTERINPITÄJÄ

MAKE Solutions (Kakkupaperi.fi) Y-tunnus: 2695007-1

REKISTERIASIOIHIN VASTAAVAT YHTEYSTIEDOT:

asiakaspalvelu@kakkupaperi.fi / 09 3158 2268 (ma – pe 12-14 ppm/mpm)

REKISTERIN NIMI

Kakkupaperi.fi – Asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt MAKE Solutions verkkokaupan asiakkaaksi tai ostanut MAKE Solutions:lta tavaraa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on MAKE Solutions:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää MAKE Solutions:n toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain tarvittaessa esim. tilauksen korjaaminen, uusi tilaus, tilauksen peruminen.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää markkinointi tarkoituksessa MAKE Solutions:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Asiakas voi myös halutessaan rajoittaa tai kieltää tietojensa käytön osittain tai kokonaan.

TIETOLÄHTEET

Kakkupaperi ei kerää henkilötietoja asiakkaista muista tietolähteistä. Yhteistyökumppanimme toimittavat meille asiakastietoja jotka sisältävät

suoratoimitusten tilaustietojen vaatimat tiedot (nimi, sukunimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti).

TIETOJEN POISTAMINEN

Asiakas voi pyytää poistamaan kaikki henkilötietonsa järjestelmästämme, pyynnöt tehdään asiakaspalvelu@kakkupaperi.fi osoitteeseen. Poistamme

käyttäjätunnuksen ja siihen liitetyt henkilötiedot kuitenkin pois lukien lain edellyttämät tiedot esimerkiksi tilaukset ja muut kirjanpito tai muun

lain vaatimat tiedot säilytetään lain niille määrittemät säilytysajat. MAKE Solutions varmuuskopioi tietojärjestelmät 24h välein, kun pyydetyt tiedot on poistettu ne poistuvat automaattisesti 6kk sisällä myös varmuuskopioista kun varmuuskopio kierto tulee täyteen.

MAKE Solutions:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja kirjeisiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä MAKE Solutions:n asiakaspalveluun, sähköpostitse asiakaspalvelu@kakkupaperi.fi tai rekisterinhoitajalle.

TIETOJEN TARKISTAMINEN

Rekisteröitynyt asiakas voi tarkistaa ja muuttaa kaikkia henkilötietonsa kirjautumalla Kakkupaperi.fi verkkokauppaan luomillaan tunnuksilla. Voit pyytää myös kaikki henkilötietosi asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@kakkupaperi.fi. Suosittellemme kuitenkin tarkistamaan tiedot SSL suojatun www-sivustomme kautta jotta henkilötiedot eivät joudu ulkopuolisten haltuun. Sähköpostitse lähetetyt henkilötiedot ovat suojaamattomia ja kannattaa hävittää heti käyttötarpeen päätyttyä jotta tiedot eivät joudu vahingossa ulkopuolisten saataville.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Asiakasrekisteri sisältää seuraavia tietoja: Henkilön etu- ja sukunimi, Sähköpostiosoite, Postiosoite, Puhelinnumero, tiedot käsitellyistä tilauksista, tilausten Postin seurantatiedot, kirjautumistiedot sekä istunnonhallintatiedot. Rekisteriin ei tallenneta luottokortti- tai muita maksuihin sisältyviä tietoja muuta kuin maksuoperaattorilta saatu vahvistus joko onnistuneesta tai epäonnistuneesta maksusuorituksesta.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta MAKE Solutions:n ulkopuolelle muuta kuin sen mitä on tarve vaatii jotta esimerkiksi tilaus saadaan toimitettua. Asiakkaan

osoitetietoja käytetään Posti Oyj:n järjestelmässä mikäli lähetystapa niin vaatii. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä niiltä osin kuin voimassa oleva lainsäädäntö sen sallii esim. Kirjanpitolaki. Tietoja ei siirretä EU / ETA alueen ulkopuolelle.

REKISTERIN SUOJAUS JA SÄILYTYS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää MAKE Solutions:n sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee MAKE Solutionsin salasanasuojatulla palvelimella lukitussa ja vartioidussa konesalissa. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu SSL suojattuja yhteyksiä pitkin.

OIKEUS TIETOJEN SIIRTÄMISEEN

MAKE Solutions toimittaa pyydettäessä asiakkaan tiedot yleisesti käytetyssä CSV muodossa, tiedoista poistetaan tietoturvasyistä salasana. Toimitusaika tiedoille on 1 viikko. Tietojen siirtopyynnön voi lähettää asiakaspalvelu@kakkupaperi.fi . MAKE Solutions ei takaa eikä ole vastuussa siitä että tietorakenteet ovat samat kuin järjestelmässä mihin tietoa ollaan siirtämässä.

Päivitetty 24.05.2018