Omasta kuvasta marenkikuva. Lähetä kuva ja valmista herkulliset marengit!
  • Marenkikuva - Lähetä oma kuva marenkikuvaksi
  • Marenkikuva - Lähetä oma kuva marenkikuvaksi
  • Omasta kuvasta marenkikuva. Lähetä kuva ja valmista herkulliset marengit!

  Marenkikuva - Lähetä oma kuva marenkikuvaksi

  15,99 €
  Sisältää alv:n *

  Marenkikuva omasta kuvasta tai valokuvasta. Lähetä meille haluamasi kuva(t) ja teemme siitä syötäviä marenkikuvia. Muista painaa "Tallenna" -nappia kun olet syöttänyt lisätiedot (toivotun tekstin tms.) jotta ne tulevat tilaukseen! Kuvien lähetäminen onnistuu helposti lomakkeella Syötävät marenkikuvat helposti ja nopeasti!

  Tuotteen lisävalinnat:

  Lisätiedoissa voit kertoa mm. onnittelutekstistä sekä muista toiveista.
  • Enintään 250 merkkiä
  • Ei tiedostoa valittuna Sallitut tiedostotyypit: .PDF .PNG .JPG .GIF ( Tarvittaessa muuta tiedosto tuettuun muotoon )
  Paperityyppi
  KOKO (HUOMAA MITAT KOKOA VALITESSASI!)
  MUOTO
  Määrä
  Määrä
  Saatavilla (+50 kpl)

    Tietoturva:

  Käytämme SSL suojausta joten ostaminen meiltä on turvallista.

    Toimitusehdot:

  Tästä löydät toimitusehtomme

  Marenkikuva omasta kuvasta. Voit lähettää tilauksen mukana meille minkä tahansa kuvan tulostettavaksi. Marenkikuva-arkkia voi käyttää myös temperoituun suklaaseen. Kaada temperoitua suklaata arkille ja kuva siirtyy suklaaseen. Marenkikuva toimitetaan 1-2 arkipäivässä. Yleensä marenkikuva on perillä seuraavana arkipäivänä tilauksesta. Valokuvan muffinssikuvaan voit lähettää meille postitise jolloin toimitamme kuvan takaisin valmiin muffinssikuvien kanssa. Syötävä muffinssikuva on hieno tapa yllättää ystävä tai läheinen ja sopii hyvin lasten juhliin!

  Katso tästä marenkikuviin: Katso ohje kuinka teet marenkikeksejä kuvalla tästä

   KOOT: A3 ja A4

  GluteenitonGMO Vapaa

  Ainesosat:

  Marenkikuva:

  Maissitärkkelys, kaakaovoi, sokeri, glukoosisiirappi, bambukuitu, emulgointiaine E322 (lestiini), E457 (Rasvahappojen polyglyseroliesterit), aromi.

  Värit:
  Vesi, Propyleeniglykoli E1520, Glyseroli E422, E330 Happamuudensäätöaina (Sitruunahappo). Värit: E151*, E110*, E104, E102, E122*, E133 (* voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon)

  Pakkauksessa valolta suojattuna, marenkikuva säilyy noin 1-2 vuotta. Tarkista päivämäärä pakkauksesta! Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia sekä GMO vapaita. Tuotteet (vanilja-, sokeri- ja vohvelipaperi) eivät sisällä jäämiä allergisoivista aineksist. Soveltuu myös kasvissyöjän ruokavalioon. Marenkikuva sisältää kaakaovoita

  OMAMAR001