Marenkikuva - Pääsiäismunat kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen
  • Marenkikuva - Pääsiäismunat kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen

Marenkikuva - Pääsiäismunat kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen

15,90 €
Sisältää alv:n *

Marenkikuva - Pääsiäismunat kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen. Syötävät marenkikuvat helposti ja nopeasti! Toimitusaika 0-2 päivää.

Tuotteen räätälöinti (lisätiedot, teksti, kuva)

Kun olet lisännyt kuvan ja lisätiedot muista painaa "Tallenna mukauttaminen" -nappia jotta tiedot ja kuva tulevat tilaukseen!
  • Enintään 250 merkkiä
Paperityyppi
KOKO
Määrä
Saatavilla (+50 kpl)

  Tietoturva

Kakkupaperi.fi käyttää turvallista ja suojattua SSL -yhteyttä

 

Toimitusehdot

Marenkikuva - Pääsiäismunat kuvio - Marenkikuva kekseihin tai suklaaseen. Marenkikuva toimitetaan 1-2 arkipäivässä. Yleensä marenkikuva on perillä seuraavana arkipäivänä tilauksesta.

Korkealaatuinen syötävä marenkikuva. KOOT: A3 ja A4.

GluteenitonGMO Vapaa

Toimitusaika: 
1-2 arkipäivää (vkl ei lasketa työpäiväksi)

Ainesosat:

Marenkikuva:

Maissitärkkelys, kaakaovoi, sokeri, glukoosisiirappi, bambukuitu, emulgointiaine E322 (lestiini), E457 (Rasvahappojen polyglyseroliesterit), aromi.

Värit:
Vesi, Propyleeniglykoli E1520, Glyseroli E422, E330 Happamuudensäätöaina (Sitruunahappo). Värit: E151*, E110*, E104, E102, E122*, E133 (* voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon)

Pakkauksessa valolta suojattuna, marenkikuva säilyy noin 1-2 vuotta. Tarkista päivämäärä pakkauksesta! Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia sekä GMO vapaita. Tuotteet (vanilja-, sokeri- ja vohvelipaperi) eivät sisällä jäämiä allergisoivista aineksista. Soveltuu myös kasvissyöjän ruokavalioon. Marenkikuva sisältää kaakaovoita

MAR0003
999 Tuotteet