Ti-Ti Nalle kakkukuva - Riitta ja nallet - Syötävä kakkukuva kakkuun
    • Ti-Ti Nalle kakkukuva - Riitta ja nallet - Syötävä kakkukuva kakkuun
    • Ti-Ti Nalle kakkukuva - Riitta ja nallet - Syötävä kakkukuva kakkuun

    Ti-Ti Nalle kakkukuva - Riitta ja nallet - Syötävä kakkukuva kakkuun

    9,90 €
    Sisältää alv:n *

    Syötävä Ti-Ti Nalle kakkukuva - Riitta ja Nallet, syötävä kakkukuva kakkuun. Jos haluat tekstin kuvaan, kirjoita se lisätietoja -kenttään. Voit antaa meille lisätietoja mahdollisista lisätoiveista kakkukuvaan jotta saat haluamasi kuvan kakkuun.

    Tuotteen räätälöinti (lisätiedot, teksti, kuva)

    Lisätiedoissa voit kertoa mm. onnittelutekstistä sekä muista toiveista.
    • Enintään 250 merkkiä
    Paperityyppi
    KOKO
    MUOTO
    Määrä
    Saatavilla (+50 kpl)

      Tietoturva

    Kakkupaperi.fi käyttää turvallista ja suojattua SSL -yhteyttä

     

    Toimitusehdot

    Korkealaatuinen syötävä Ti-Ti Nalle kakkukuva - Riitta ja Nallet, syötävä kakkukuva kakkuun . KOOT: A3, A4 ja A5, A3. Kakkukuviin käyttämämme vaniljapaperi on helppoa käsitellä, värit eivät leviä, kakkukuvaa voi leikata ja käsitellä pelkäämättä että rikot kakkukuvan. Et tarvitse myöskään mitään kiinnitysgeelejä kakkukuvalle ja kakku saa olla myös kostea! Syötävä kakkukuvamme myös pakastettaviin kakkuihin! Yksinkertaista ja helppoa! Voit myös valita kakkukuvaksi useista paperivaihtoehdoista parhaiten sinulle sopivan. Kakkukuvamme ovat LAKTOOSITTOMIA, GLUEENITTOMIA ja ALLERGEENIVAPAITA (pois lukien suklaasiirtokuva)

    GluteenitonGMO Vapaa

    Ainesosat:

    Vanilijapaperi:

    Asetyloitu ditärkkelysadipaatti (E1422), E1421, maltodextrin, glyseroli (E422), sokeri, vesi, arabikumi (E414), mikrokiteinen selluloosa (E460i), dextroosi, titaanioksidi (E171), Polysorbaatti 60 (E435), Sorbitaanimonostearaatti (E491), rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471), potassiumsorbaatti (E202), sitruunahappo (E330), sukraloosi (E955)

    Vohvelipaperi:

    Perunatärkkelys, vesi, kasvisöljy (palmu)

    Sokeripaperi:

    Sokeri, kuivattu tärkkelyssiirappi Kosteutus: sorbitoli (E420), vesi, hydrogentoitu palmunydinöljy Stabilointiaineet: ksantaanikumi (E415), johanneksenleipäpuujauhe (E410), traganttikumi Säilöntäaine: Kaliumsorbaatti (E202) Sakeutusaineet: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (E464), Propyleeniglykoli (E1520)

    Suklaasiirtokuva:

    Maissitärkkelys, kaakaovoi, sokeri, glukoosisiirappi, bambukuitu, emulgointiaine E322 (lestiini), E457 (Rasvahappojen polyglyseroliesterit), aromi.

    Värit:
    Vesi, Propyleeniglykoli E1520, Glyseroli E422, E330 Happamuudensäätöaina (Sitruunahappo). Värit: E151*, E110*, E104, E102, E122*, E133 (* voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon)

    Pakkauksessa valolta suojattuna, kakkukuva säilyy noin 1-2 vuotta. Tarkista päivämäärä pakkauksesta! Kakkukuvat ovat laktoosittomia ja gluteenittomia sekä GMO vapaita. Kakkukuvat  (vanilja-, sokeri- ja vohvelipaperi) eivät sisällä jäämiä allergisoivista aineksista. Soveltuu myös kasvissyöjän ruokavalioon. Suklaasiirtokuva sisältää kaakaovoita

    TN0009
    9995 Tuotteet