Omasta kuvasta leivoskuva, muffinssi- tai cupcake kuva-arkki
  • Omasta kuvasta leivoskuva, muffinssi- tai cupcake kuva-arkki

  Muffinssikuva - Lähetä oma kuva muffinssikuvaksi

  14,99 €
  Sisältää alv:n *

  Syötävä muffinssi / cupcake kuva omasta kuvasta tai valokuvasta. Lähetä meille haluamasi kuva(t) ja teemme siitä syötävän muffinssikuvan. Syötävä muffinssikuva helposti ja nopeasti!  Valitse kuva josta haluat muffinssi / leivoskuvan, valitse muoto sekä koko ja lisää tuote ostoskoriin. Kuvat toimitetaan arkeissa ja ne leikataan itse irti. Suosittelemme vaniljapaperia kaikkiin syötäviin koristeisiin. Vohvelipaperissa kuvanlaatu on haaleampi kuin vaniljapaperissa. HUOM! Tiedoston tulee olla JPG, GIF, PNG tai PDF muodossa!

  Tuotteen lisävalinnat:

  Lisätiedoissa voit kertoa mm. onnittelutekstistä sekä muista toiveista.
  • Enintään 250 merkkiä
  • Ei tiedostoa valittuna Sallitut tiedostotyypit: .PDF .PNG .JPG .GIF ( Tarvittaessa muuta tiedosto tuettuun muotoon )
  Paperityyppi
  KOKO (HUOMAA MITAT KOKOA VALITESSASI!)
  MUOTO
  Määrä
  Määrä
  Saatavilla (+50 kpl)

    Tietoturva:

  Käytämme SSL suojausta joten ostaminen meiltä on turvallista.

    Toimitusehdot:

  Tästä löydät toimitusehtomme

  Muffinssikuva omasta kuvasta. Voit lähettää tilauksen mukana meille minkä tahansa kuvan tulostettavaksi.  Valokuvan muffinssikuvaan voit lähettää meille postitise (Kakkupaperi.fi Pakkalankuja 6 01510 Vantaa) jolloin toimitamme kuvan takaisin valmiin muffinssikuvien kanssa. Syötävä muffinssikuva on hieno tapa yllättää ystävä tai läheinen ja sopii hyvin lasten juhliin!

  Korkealaatuinen syötävä muffinssikuva. KOOT: A3, A4 ja A5, A6. Valitse haluamasi syötävä paperi  Muffinssikuvamme ovat LAKTOOSITTOMIA, GLUTEENITTOMIA ja ALLERGEENIVAPAITA 

  GluteenitonGMO Vapaa

  Ainesosat:

  Vanilijapaperi:

  Asetyloitu ditärkkelysadipaatti (E1422), E1421, maltodextrin, glyseroli (E422), sokeri, vesi, arabikumi (E414), mikrokiteinen selluloosa (E460i), dextroosi, Polysorbaatti 60 (E435), Sorbitaanimonostearaatti (E491), rasvahappojen mono- ja diglyseridit (E471), potassiumsorbaatti (E202), sitruunahappo (E330), sukraloosi (E955)

  Vohvelipaperi:

  Perunatärkkelys, vesi, kasvisöljy (palmu)

  Värit:

  Vesi, Propyleeniglykoli E1520, Glyseroli E422, E330 Happamuudensäätöaina (Sitruunahappo). Värit: E151*, E110*, E104, E102, E122*, E133 (* voi vaikuttaa haitallisesti lasten aktiivisuustasoon)

  Pakkauksessa valolta suojattuna, muffinssikuva säilyy noin 1-2 vuotta. Tarkista päivämäärä pakkauksesta! Tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia sekä GMO vapaita. Tuotteet (vanilja-, sokeri- ja vohvelipaperi) eivät sisällä jäämiä allergisoivista aineksist. Soveltuu myös kasvissyöjän ruokavalioon. Suklaasiirtokuva sisältää kaakaovoita

  OMAMUF001