Kakkupaperi.fi -verkkokauppa on MAKE Solutionsin tuottama palvelu ja täysin kotimainen. Haluamme että ainutkertainen juhlahetkesi on ikimuistoinen, sen vuoksi olemme panostaneet huippulaatuun joka takaa asiakkaillemme onnistuneet juhlat. 

Olemme lukeneet kertomuksia kun on ostettu netistä kakkukuva, kuvan värit ovat levinneet sekä muita  laatuongelmia esimerkiksi kuva on haalea tai tuhruinen,  kakkukuva on hajoillut. Olemme omistautuneet tälle työlle ja voimme taata että saamasi kakkukuva on huippulaatua, terävä kuva ja kakkukuva ei halkeile! Päätuotteenamme oleva syötävä paperi on vahvaa ja vanilijanmakuista joka sopii jokaiseen kakkutyyppiin ja on helppokäyttöinen. Voileipäkakkuihin suosittelemme mautonta vohvelipaperia joka sulautuu mm. sulatejuuston kanssa hienosti yhteen. Sokeripaperi sopii myös kakkuihin kuin myös leivosten koristeisiin. Suklaasiirtokuvalla saat kuvan suklaan pinnalle, marenkiin ja pienellä harjoittelulla melkeinpä mihin vain tasaiselle pinnalle.

 

Teemme kaikenlaisia kakkukuvia ja syötäviä koristeita, rajana on vain mielikuvituksesi. Syötävä kakkukuva on erinomainen tapa yllättää lähimmäisesi! Tarjoamme sinulle korkealaatuiset syötävät kakkukuvat ja syötävät koristeet edullisesti parhaimpiin bileisiisi! Voit käyttää  syötäviä papereita kakkuihin, kekseihin ja muffinseihin. Saat meiltä myös ammattitaitoista kuvankäsittelyä mikäli haluat kakkukuvaasi erikoisuuksia. Nimi tai muu vapaa teksti lisätään kuviin veloituksetta! Käyttämämme materiaalit ovat korkeatasoisia ja huippulaatua joka näkyy parhaiten lopputuloksessa. Halusitpa sitten valokuvan kakkuun tai minkä tahansa kuvan kakkuun, olet oikeassa paikassa!

Kuvan kakkuun tilaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa ja nopeampaa!